LEDEN, 2023
DETAIL AKCE
Seznámení žáků s novými, zdravými trendy přípravy pokrmu v moderní gastronomii. Místo konání: Jezerka 8:00 - 11:30 Zdravé vaření, žáci I. a III. ročník oboru Kuchař-číšník 13:00 - 14:00 Přednáška nové trendy v
DETAIL AKCE
Seznámení žáků s novými, zdravými trendy přípravy pokrmu v moderní gastronomii.
Místo konání: Jezerka
8:00 – 11:30 Zdravé vaření, žáci I. a III. ročník oboru Kuchař-číšník
13:00 – 14:00 Přednáška nové trendy v gastronomii, žáci I. a III. ročník oboru Kuchař-číšník
14:00 – 18:00 Zdravé vaření, přednáška pro žáky ubytované na internátu.
ČAS
(ČTVRTEK) 8:00 - 18:00