Proč si vybrat obor Kuchař–číšník u nás?
- Praktický obor: Naučíš se vařit, péct, obsluhovat hosty a zvládneš i základy dekorativní kuchyně.
- Moderní vybavení: Výuka probíhá ve školní kuchyni a jídelně, kde získáš všechny potřebné dovednosti.
- Praxe už od 2. ročníku: Vyzkoušíš si práci přímo v provozech krajských a gastronomických zařízení v regionu.
- Možnost specializace: Škola nabízí kurzy, jako je carving (dekorativní vyřezávání ovoce a zeleniny) nebo barmanský kurz – s certifikátem, který zvýší tvou kvalifikaci.
- Exkurze a veletrhy: Navštívíš potravinářské a gastronomické akce, kde získáš inspiraci a poznáš novinky v oboru.
- Vysoké uplatnění: Najdeš práci v restauracích, hotelech, kavárnách i cateringových firmách – nejen doma, ale i v zahraničí.
- Cizí jazyky: Naučíš se potřebné základy pro komunikaci s hosty z celého světa.
Co zvládne absolvent oboru?
- Umí připravovat jídla, obsluhovat hosty a organizovat provoz kuchyně nebo jídelny.
- Má základy barmanství, carvingu a dalších specializací.
- Najde uplatnění jako kuchař, číšník nebo podnikatel v oblasti gastronomie.
- Je připraven pokračovat na nástavbovém studiu nebo specializačních kurzech.
Staň se profesionálem v kuchyni nebo v obsluze a vydej se na cestu plnou chutí a možností!
- Profil absolventa
-
Proč si vybrat obor Kuchař–číšník u nás?
- Praktický obor: Naučíš se vařit, péct, obsluhovat hosty a zvládneš i základy dekorativní kuchyně.
- Moderní vybavení: Výuka probíhá ve školní kuchyni a jídelně, kde získáš všechny potřebné dovednosti.
- Praxe už od 2. ročníku: Vyzkoušíš si práci přímo v provozech krajských a gastronomických zařízení v regionu.
- Možnost specializace: Škola nabízí kurzy, jako je carving (dekorativní vyřezávání ovoce a zeleniny) nebo barmanský kurz – s certifikátem, který zvýší tvou kvalifikaci.
- Exkurze a veletrhy: Navštívíš potravinářské a gastronomické akce, kde získáš inspiraci a poznáš novinky v oboru.
- Vysoké uplatnění: Najdeš práci v restauracích, hotelech, kavárnách i cateringových firmách – nejen doma, ale i v zahraničí.
- Cizí jazyky: Naučíš se potřebné základy pro komunikaci s hosty z celého světa.
Co zvládne absolvent oboru?
- Umí připravovat jídla, obsluhovat hosty a organizovat provoz kuchyně nebo jídelny.
- Má základy barmanství, carvingu a dalších specializací.
- Najde uplatnění jako kuchař, číšník nebo podnikatel v oblasti gastronomie.
- Je připraven pokračovat na nástavbovém studiu nebo specializačních kurzech.
Staň se profesionálem v kuchyni nebo v obsluze a vydej se na cestu plnou chutí a možností!
- Učební plány a ŠVP
- Videa
-
- Fotogalerie
-
Informace o zpracování osobních údajů naleznete zde.